Complete Ontwerp, Ontwikkel en Outsource oplossingen

Website Ontwerp en Ontwikkeling

We hebben ontwerpers in huis die niet alleen een fantastisch ontwerp maken en van voor je site maar ook logo's kunnen maken brochures tot het opzetten van een hele bedrijfsidentiteit. Wij zorgen er voor dat jouw site er goed uit ziet op alle bekende schermformaten (PC, iPad, telefoon). Om de site te laten werken hebben we daarnaast veel expertise in huis om sites te bouwen. In allerlei verschillende programmeertalen maken we statische of dynamische sites in Flash of andere open source standaarden zoals Joomla en Wordpress.

Deze expertise wordt ook ingezet om slim werkende eCommerce sites te maken. Dus ook als je op zoek bent naar een WebShop dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bel ons voor een afspraak!

Apps: iPhone, Android en Windows

We maken mobiele applicaties die interactief zijn en intuitief werken, niets minder dan de huidige standaard apps die je draait op je telefoon of iPad. Of het nu gaat om een eCommerce, of een Social app, jij bedenkt het, wij maken het.

Vul het formulier in en we nemen zsm. contact met je op!

Offshore Outsourcing

Heb je veel web gerelateerd werk? Wij leveren ontwikkel en ontwerp capaciteit voor een breed palet aan standaarden, programmeertalen en technieken. Ben je op zoek naar een goed team of individuele speciaal aan jou toegewezen capaciteit, bel ons dan.

  1. Offshore Software Ontwikkeling
  2. Huur Ontwikkelaars in
  3. Offshore Outsourcing
  4. IT Outsourcing.