Social Media Services - Jouw bedrijf en Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn

Nog steeds niet zeker of je er wel aan moet beginnen? In deze "Informatieplaat" wordt duidelijk dat je Social media niet meer links kan laten liggen als zelf respectered bedrijf.

Social Media Service

Social Media Updateservice

Hoe zou je het vinden om een goed bijgehouden facebook pagina te hebben? Je weet dat het “moet” tegenwoordig, want iedereen zit op facebook. Of misschien wil je graag van je laten horen op Twitter?

Wist je dat de gemiddelde Nederlander zo’n 14x per dag zijn Facebook checkt? En dat hij/zij per dag een uur op Facebook zit? Wil je die klanten behouden, dan zou het mooi zijn als je ze dagelijks even herinnert aan je geweldige bedrijf! (Niet in de laatste plaats om ze te weerhouden naar de concurrentie over te stappen...)

Hiervoor hebben wij de Social media updateservice bedacht. Wij posten dagelijks op jouw account leuke interessante en relevante berichten voor mensen die jouw bedrijf volgen op de bekende social media sites: Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn. Dit zorgt ervoor dat mensen er dagelijks aan je bedrijf herinnerd worden en daarnaast, als nieuwe klanten op je timeline kijken ze zeker weten dat je nog zaken doet.

Wil je meer weten? Vraag het ons!

Social Media Accounts

Social Media Accountservice

Heb je nog geen account(s) op de social media platforms, dan is het voor een leek een hoop uitzoekwerk om ze op te zetten. Op welke platformen wil je zichtbaar zijn? Hoe ga je je bedrijf daar presenteren? Hoe zit het eigenlijk met de integratie van die accounts met je eigen website?

Daarnaast zijn er tientallen instelmogelijkheden bij bijvoorbeeld Facebook die impact hebben op de manier van presentatie, je vindbaarheid en andere de mogelijkheden zoals het opbouwen van een reputatiescore. Wist je bijvoorbeeld dat de manier waarop je Google+ bedrijfspagina is ingevuld een direct effect heeft op de vindbaarheid van je bedrijf in de zoekresultaten? Er zijn diverse mogelijkheden om hier je voordeel mee te behalen ten opzichte van de concurrentie.

Wij zetten je accounts op Facebook, Twitter en Google+, op de juiste manier op. Bel ons nu voor een afspraak!