Ergens in de 90er jaren toen Internet nog jong was is het begonnen; de interesse voor online en alles daar omheen. Na jaren pionieren en mensen ontmoeten hebben we de stap genomen om met een eigen team aan de slag te gaan. Samen staan we voor waarden als eerlijkheid, ethiek, originaliteit, transparantie en vriendschap. Deze zijn diep in onze clutuur verankerd en maken ons wat we vandaag zijn.


Oskam Online is een innovatief business en technologie gedreven bedrijf wat professionele services levert. Onze getalenteerde dynamische en jonge professionals gebruiken hun expertise om kwalitatief hoogstaande oplossingen voor web- en mobiele applicaties mogelijk te maken. We hebben een ontwikkelteam klaarstaan met een zeer capabele project manager, applicatie ontwikkelaars, zoekmachine oplimalisten en ontwerpers die als een geheel toegewijd aan de projecten van onze klanten.

Ons bedrijf is maakt zowel applicaties die moeten werken in een "high performance" omgeving als applicaties voor de bakker om de hoek. We bedienen verschillende soorten klanten zoals hotels, staal fabrieken, maar ook kleine MKBers in retail en wholesale/groothandel en professionele services. We zijn erg flexibel en klantgericht in ons werken en kunnen zowel inhouse bij de klant als intern in onze eigen organisatie structuur werken.

Als het gaat om Web 2.0 (of zelfs 3.0?) ontwerp, Social netwerk ontwerp en ontwikkeling, portal ontwikkeling, en e-commerce oplossingen, we helpen graag. Ook de bekende content management ystemen (CMS), zoals Wordpress, Joomla en Drupal hebben voor ons geen geheimen.


We zijn er trots op dat een hoog percentage van ons werk van onze bestaande klanten komt. Onze klanten kiezen er keer op keer voor ons te vertrouwen met hun project en dat we effectieve oplossingen kunnen en zullen leveren die hun wensen invult. Buiten kijf staat dat transparantie in ons werk een groot goed is en een van onze grootste krachten. Ons succes wordt gedreven door ons commitment aan de 5 kernwaarden: Klant eerst, Innovatie en kwaliteit, Teamwork, Toewijding en Transparantie.


Om de geprefereerde partner van onze klanten te zijn voor het leveren van kosteneffectieve en kwalitatief hoogstaande oplossingen en een bron van trots en inspiratie voor onze medewerkers.