• Social Services en Zoekmachine Optimalisatie
 • Website & App Ontwerp en Ontwikkeling

Ons Proces: Sneller, Beter, Slimmer

 • Planning

  Een goede planning is het
  geheim van succes. Wanneer we voor het eerst met een nieuwe klant werken proberen we zoveel mogelijk van je te weten te komen om een zo goed mogelijk kader te hebben voor het vervolg.

 • Ontwerp & Ontwikkel

  Zodra we je wens goed
  begrepen hebben gaan we aan de slag met je site, of met de acties om hoger te scoren in de zoekmachines. We zorgen dat je site er top uit komt te zien, en jij hebt uiteraard altijd het laatste woord!

 • Lancering!

  Voor een nieuwe of her-
  ontworpen site zetten we in dese fase de puntjes op de i en plaatsen we deze op internet, ook hierna zijn we er voor je. Voor de zoekmachine optimalisatie acties; we leveren periodiek rapporten aan over de scores.

Kwaliteit, Recht door Zee.

Welkom bij Oskam Online! Wij zijn een team van meer dan 12 professionals die de hele dag met Internet bezig zijn. Of het nu gaat om Social Media en hoe we dat beter in kunnen zetten voor onze klanten, zorgen dat er meer leads binnenkomen door slim gebuik te maken van zoekmachine optimalisatie, of het bouwen van mooie, kwalitatief hoogstaande websites en apps voor je tablet of mobiele telefoon, Online zijn we de hele dag!

Omdat je tegenwoordig niet meer gevonden wordt met een site alleen, hebben we onze Social Services en Zoekmachine optimalisatie (SEO) services ontwikkeld. Deze zijn net zo - of eigenlijk nog belangrijker - dan het hebben van een "adres" op internet. Je wilt tenslotte dat er potentiele klanten langskomen, en Meer Bezoekers betekent meer klanten uiteindelijk. Wij hebben een proces ontwikkeld wat er voor zorgt dat je beter gaat scoren in de zoekmachines en daarmee meer bezoekers op je site kan verwachten.

 • Websites en apps Uniek en met de hand gemaakt

  Oskam Online zorgt er voor dat je een betaalbare en makkelijk te gebruiken Website of app krijgt. De site voldoet natuurlijk aan de bekende standaarden en is op alle schermgroottes goed te bekijken. Wie wil er nu niet een goed uitziende site? Het is het online visitekaartje van je bedrijf.

 • Wordt Gevonden Zoekmachine optimalisatie

  Heb je eenmaal een site, dan begint het pas, je klanten moeten je wel kunnen vinden! Wij optimalseren je site en zorgen dat je hoog scoort.

 • Social Media Marketing Denk Groot!

  Van het opzetten van de hele social media strategie voor je bedrijf, tot enkel op regelmatige basis posts op facebook en twitter doen. Social Media is niet meer weg te denken als traffic generator, en wij helpen je graag de vruchten daarvan plukken.

Uitgelicht